fdsfsafgfd

Studioja jone ofron disa lloj shërbimesh kryesisht ne fushën e drejtësisë:

fdsfsafgfd

fdsfsafgfd

1) Shërbimin përmbarimor

2) Këshilla ligjore për bizneset,etj

3) Mbrojtje ligjore në proceset penale dhe civile në të gjitha Gjykatat e vendit

4) Përkthime në gjermanisht, anglisht, frëngjisht, italisht,etj

Perse duhet te zgjidhni studion tone?

fsdlfjklsdjfls

Punonjesit e studios tone ushtrojnë aktivitetin në gjithë territorin shqiptar, në ekzekutimin e detyrueshëm të titujve të ekzekutimit, e perkatësisht: aktet noteriale që përmbajnë detyrime në të holla, aktet për dhënien e kredive bankare etj. Avokatët e studios mund të përfaqësojnë çdo individ, subjekt tregtar apo institucion përpara të gjitha Gjykatave në vend. Ata kanë një eksperiencë disa vjeçare në fushën e drejtësisë dhe janë njohës të mirë kryesisht të të drejtës penale, të drejtës civile, etj. Përkthyesit e studios kanë eksperiencë disa vjeçare. Ata mund të përkthejnë dhe redaktojnë çdo dokument por edhe ato të cilët i përkasin akteve publike, noteriale, etj.